Ook in het nieuwe jaar gaat regio Zuid-Oost de grens over. Nu eens niet naar België, maar naar Duitsland

In het landschapspark Duisburg-Nord worden industrieel erfgoed, natuur en een fascinerend lichtspektakel gecombineerd op een oppervlakte van 180 hectare tot een vrijwel uniek parklandschap wereldwijd. In het centrum van het park bevinden zich ontmantelde ijzer- en staalfabrieken, waarvan de oude industriële fabrieken nu op grote schaal worden gebruikt. De voormalige fabriekshallen worden voorbereid voor zakelijke en culturele evenementen. In de oude gashouder Europa’s grootste kunstmatige duikcentrum en de voormalige ertsopslagbunker wordt omgevormd tot een alpine klimtuin. Er is een tokkelbaan aangelegd en een uitgedoofde hoogoven is omgebouwd tot uitkijktoren.

We beginnen met een kop NCN-koffie in het restaurantje. Vervolgens kunnen we fotografisch los in het park, wellicht in kleinere groepjes. Het park is na zonsondergang prachtig verlicht en dus gaan we ook nog enkele uurtjes door in de avond. Voorstel is om 17:30 uur weer allemaal bij elkaar te komen bij het restaurantje om gezamenlijk te iets te eten. Omstreeks 19:00 uur starten we met het tweede deel van onze activiteit; we gaan avondfoto’s nemen in het park.

Zie voor meer informatie en de link naar de webshop het forumdraadje.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl