Frans Peeters heeft meer dan 33.000 foto’s online staan, maar regelmatig laat hij grote afdrukken maken van zijn dierbaarste foto’s. Gedurende de hele maand mei toont hij twintig foto’s in groot formaat (Xpozers van 60×90) in de hoofdlocatie van Bibliotheek VANnU in Roosendaal.

Het zijn reisportretten die Frans Peeters de afgelopen jaren heeft gemaakt tijdens vakanties naar Tanzania, Gambia, Ecuador en de Galapagoseilanden. De foto’s hebben veel kleur en bij elke foto hoort een verhaal.

Je kunt de expositie bezoeken tijdens de openingstijden van de bibliotheek:

  • Maandag t/m donderdag: 10.00 uur – 17.30 uur
  • Vrijdag:                             10.00 uur – 20.00 uur
  • Zaterdag:                          10.00 uur – 17.00 uur

 

Lees meer op de website van Bibliotheek VANnU

Lees het nieuwsbericht in Gazet Roosendaal

Laat een antwoord achter