Binnenkort: Webinar Introductie en presentatie Z9

[Foto: Nikon. Afbeelding kan afwijken]

Wat: Introductie en presentatie Nikon Z 9 camera
Voor wie: Leden en vrijwilligers van Nikon Club Nederland
Wanneer: “op een woensdag”, maar exacte datum volgt nog **
Tijd: 19:30 – 20:30u., een kwartier voor aanvang zelf voor je eigen koffie en thee zorgen.
Waar: online presentatie/webinar
Verzamelpunt: gewoon vanuit je eigen huis of locatie
Deelname: alleen voor leden! (link niet delen ‘buiten’ NCN’!)
Deelnemers: onbeperkt
Kosten: gratis; geen aanmelding via webshop nodig of mogelijk.
Aanmelden: Zie forum
Coördinator/Contactpersoon: Roel Ovinge

Over de datum
** Nikon maakt de officiële, wereldwijde datum van de bekendmaking en aankondiging tot nader order niet bekend.
Onze afspraak met Nikon is zodra de officiële, wereldwijde presentatie van de Nikon Z 9 gegeven is, dat Nikon Benelux dan op eerstvolgende woensdagavond voor onze club – de Nikon Club Nederland en haar leden – exclusief de Z 9 introduceert.
Dus: wordt de officiële, wereldwijde Nikon presentatie op een donderdag gegeven, dan volgen wij met onze presentatie op de woensdag daarna, een week later. Wordt de officiële bekendmaking uitgesteld, dan stellen wij ook onze presentatie uit; het kan dus zo zijn dat deze presentatie dus ook richting (of zelfs in) november schuift…… stay tuned!

Wat ik tot dusver gehoord heb over de Z 9 van (hoge) bronnen binnen Nikon dat de aankondiging en de verwachtingen van de Z 9 te vergelijken zijn met de ‘grootse’ aankondiging destijds van de Nikon D3 en dat (pro-) gebruikers en doelgroepen “blij verrast” zullen zijn. De Z 9 spiegelloze camera zal specificaties hebben vergelijkbaar met een gecombineerde D850 + D6 (en nog beter). Dit zijn niet mijn eigen woorden, maar ikzelf ben wel heel erg benieuwd…..

Programma:
Voor leden van de Nikon Club Nederland geeft Nikon Benelux exclusief voor onze club een Webinar over de nieuwe Nikon Z 9 camera.
Aan het eind is er gelegenheid om vragen te stellen over deze Nikon producten. Dit webinar wordt gepresenteerd door Emile de Jong van Nikon School en Daan Vazquez van Nikon Benelux.
Om deze webinar te volgen meldt je je zelf op de dag een kwartier voor aanvang aan via de Zoom link die op het forum te vinden is.

 e-Boekhouden.nl