Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
24/11/2018
09:00 - 17:00

Locatie
Spoorwegmuseum

CategorieënNikon Nederland is aanwezig met hun glaswerk en diverse body’s. Daarnaast zal er speciale aandacht zijn voor de Z-serie. Wij richten hiervoor een speciale hoek in met de Z7 & Z6. Tussen de lezingen door zal Nikon ook een presentatie geven over de Z-serie.

Kosten

De bijdrage in de kosten van deze dag hebben we niet verhoogd, dus € 10,00 per persoon (ook voor gezinslidmaatschappen).
Wat krijgt u voor dit bedrag:
– Toegang tot het Spoorwegmuseum;
– Mogelijkheid om 2 lezingen bij te wonen;
– Lunch;
– 5 consumptiemunten.

Voor alle duidelijkheid: ook als je geen lunch gebruikt bedragen de kosten € 10,00 per persoon!

Vervoer

Eigen vervoer
Het parkeerterrein is toegankelijk vanaf ca. 08:30 uur. Een parkeerkaart kost € 7,00 voor een hele dag. Het Spoorwegmuseum heeft ca. 200 parkeerplekken. De ingang van het Spoorwegmuseum ligt binnen de milieuzone van de Gemeente Utrecht. Dieselauto’s van voor 2001 mogen deze zone niet in. Lees meer over de milieuzone op de website van de gemeente Utrecht.

Het museum gaat voor reguliere bezoekers om 10:00 uur open.

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is het Spoorwegmuseum ook te bereiken. De eerste trein rolt het station van het Spoorwegmuseum binnen om 09:48 uur. Voor de diverse mogelijkheden zie hiervoor de sites van het openbaar vervoer.

Aanmelden

Dit evenement staat alleen open voor clubleden. Aanmelden doe je via de webshop. Per lid kan één toegangskaart worden besteld. Gezinsleden bestellen zelf hun toegangsbewijs.

De inschrijving sluit op18 november 2018 18:00 uur. Neem op de dag zelf je clubpas mee.


Laat een antwoord achter