Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
13/04/2019
10:00 - 16:00

Locatie
Gemeenschapshuis De Kuip

CategorieënHet is alweer een jaar geleden dat we onze eerste Lightroom Masterclass hielden. Sinds die tijd hebben de ontwikkelingen in Lightroom niet stil gestaan! Waar Adobe vroeger eens in de zoveel tijd met een compleet nieuwe versie op de markt kwam, verschijnt nu in rap tempo de ene na de andere update.

We hebben Wout de Jong, dé LR-expert van Nederland, weer bereid gevonden om de dag te verzorgen. Hij geeft sinds jaar en dag de veel bezochte Lightroom-cursussen van Calumet. Deze cursus is bedoelt voor clubleden die kunnen in- en exporteren en zich kunnen redden met de standaardbewerkingen van de Ontwikkelmodule op het niveau van de basiscursus. Je bent al enige tijd met LR bezig en hebt het gevoel dat het beter kan. Of je hebt soms het gevoel dat je niet alles uit het programma haalt wat erin zit. Je twijfelt of je het wel goed doet. Herken je dat? Dan is deze dag voor jou bedoeld! Heb je vorig jaar meegedaan? Er is zoveel nieuws dat het zeer zeker loont om dit keer weer mee te doen.

De onderwerpen die onder meer behandeld worden zijn de mobiele versie van Lightroom CC, de introductie van inputprofielen en de mogelijkheden daarmee, de nieuwe plug-ins voor het maken van back-ups in de Cloud en voor Instagram

Er is plaats voor 20 personen. In de prijs is koffie, thee en een lunch inbegrepen.
Vorige keer waren we in een mum van tijd uitverkocht, dus wacht niet te lang als je mee wilt doen!

Meer informatie: bekijk het forumdraadje schrijf je in via de webshop.


2 comments

  1. hallo, graag meld ik mij aan voor de LR-dag

    • Hallo Henk, je kunt je enkel aanmelden via de webshop.

Reacties plaatsen is gesloten.