Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/06/2018
10:00 - 17:00

Locatie
Tilburg

CategorieënVoor de vierde keer wordt de NCN fotorally georganiseerd. Dit keer in Tilburg.
Gedurende de dag krijg je, verspreid over verschillende controleposten, een aantal foto opdrachten. Bij ieder thema maak je foto’s, zoveel als je wilt, maar aan het eind van de dag lever je maar één foto per thema in. Bij iedere controlepost ontvang je informatie over de volgende locatie en een nieuw thema. Bekijk de stad op een andere manier dan je gewend bent!

Gebruik je creativiteit bij het interpreteren van de verschillende thema’s en deze te vertalen in foto’s. Deze race stelt je in staat om nieuwe plaatsen te ontdekken. Of je liever alleen op pad gaat, of in groepjes, of je gaat voor de competitie of voor de lol. Het belooft een gezellige dag te worden!

Een paar dagen voor de rally ontvangt iedereen bericht over de ontvangstlocatie. Op die locatie worden het adres van de eerste controlepost en de eerste thema’s uitgedeeld. Vervolgens gaat iedereen op pad. Te voet, per fiets of met het OV. Alles staat vrij als je maar op tijd bij de volgende controleposten bent!

De auto kan niet te ver van het vertrekpunt worden geparkeerd. De eindlocatie ligt op nog geen 10 minuten lopen van de ontvangstlocatie. De kortste totale loopafstand is ongeveer 7,5 km (Ludo houdt van wandelen). Hier doe je ongeveer 1,5 uur over (de rest van de tijd kan je dus besteden aan o.a. het fotograferen).

De foto’s worden bij de laatste controlepost verzameld (echt veel nabewerking is dus niet de bedoeling). Een eigen laptop meenemen voor kleine bewerkingen is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Tip: Wellicht is het handig dat je die dag in (RAW +) JPG fotografeert.
Nadat jouw werk is gedaan, kun je met de andere fotografen nagenieten en ons alles vertellen over de avonturen van je dag.
De ingeleverde foto’s worden zo mogelijk meteen samen bekeken waarna een selectie van deze foto’s door eenieder zelf op het fotodraadje geplaatst kunnen worden.

Afsluitend bestaat de mogelijkheid om nabij de eindlocatie samen te eten (indien mogelijk bij Pino’s).

Zie voor de laatste informatie en de link naar de webshop het forumdraadje.