Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
14/07/2018
10:00 - 21:00

Locatie
Restaurant de Bokkenrijder

CategorieënDeze workshop is primair gericht op het creatieve process van de (sport)fotografie. Professioneel sportfotograaf en NCN-lid Vincent Riemersma zal jullie meenemen naar zijn fotowereld, vertellen over zijn visie, zijn manier van werken, waarom zijn beeld eruit ziet zoals het eruit ziet en waarom zijn beeld er vaak anders uit ziet dan de rest. Hij zal samen met jullie op zoek gaan naar zijn grenzen van dit creatieve process, trucjes zonder photoshop en waarbij soms ook (terecht) de vraag komt ‘valt dat nog wel onder sportfotografie?’

Het zal deze dag veel minder gaan over de technische aspecten van sportfotografie, maar meer om de creatieve kant en het artistieke proces. Omdat deze creativiteit en artistieke keuzes en visies heel persoonlijk zijn wordt deze workshop interactief, waarbij meningen, ervaringen en input van de deelnemers essentieel is. Daarover zullen ter plekke ook discussies kunnen ontstaan en inzichten worden uitgewisseld. Niet om elkaar te overtuigen, maar om elkaar te inspireren, aan te vullen en samen verdieping te zoeken en/of nieuwe inzichten te krijgen. Ben je vooral op zoek naar een workshop om een scherpe foto van een bewegende sporter te maken dan is dit beslist nietde juiste workshop voor jou!

Voor de meer passieve fotografen die alleen lekker willen komen luisteren is dit niet de juiste dag. Een meer ‘passieve’ en (basis-)technische lezing sportfotografie zal waarschijnlijk in de nabije toekomst georganiseerd worden voor deze fotografen.


Laat een antwoord achter