Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/11/2019
07:30 - 08:30

Locatie
Burgers' Zoo

Categorieën[Foto: Burgers’ Zoo]

Vroege vogel-wandeling Burgers’ Zoo

wanneer?
zaterdag 16 november 2019 (voorafgaand aan de NCN-clubdag).
07.30-08.30 uur (07.15 uur verzamelen bij de ingang van Burgers’ Zoo)
locatie?
Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH  ARNHEM
Parkeren: parkeerterrein Burgers’ Zoo (parkeren kost 6 euro voor de hele dag).
Deelname: alleen voor leden die ook deelnemen aan de clubdag (neem geldige lidmaatschapskaart en je toegangsbewijs voor de clubdag mee!).
Deelnemers: max. 90
Kosten: gratis
Aanmelden: via de webshop
Contactpersoon: Henk Melenhorst (Forum: Henk)

Programma
In Koninklijke Burgers’ Zoo valt heel veel zelf te ontdekken, maar onder leiding van een Burgers’ gids ontdek je nog meer! Op onze clubdag hebben we de unieke gelegenheid de dag te beginnen met een inspirerende Vroege Vogelwandeling onder leiding van enthousiaste en deskundige gidsen.

Tijdens deze wandeling over de avonturenpaadjes kun je genieten van de tropische ochtendrust in de Bush die alleen doorbroken wordt door melodieuze vogelzang. Samen proberen we zoveel vogels te ontdekken. Gelukkig herkent de gids alle vogelsoorten op uiterlijk en op geluid.

De wandeling vindt plaats voordat het park opent, zodat we de dierentuin kunnen zien ontwaken. Er zijn zes gidsen beschikbaar die elk een groep van 15 personen kunnen begeleiden. Er zijn dus maximaal 90 plaatsen beschikbaar. Voorwaarde voor deelname is wel dat je ook deelneemt aan de clubdag.

De definitieve sluitingsdatum is woensdag 13 november 2019 om 23.59 uur, of zoveel eerder wanneer alle plaatsen  vergeven zijn.