Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
20/04/2019
09:00 - 11:00

Locatie
Bijlmerbajes

Categorie├źnRondleiding Bijlmerbajes

Helaas is de Bijlmerbajes in 2019 niet meer toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Vanaf dit moment zijn alle locaties alleen met de trap bereikbaar met een maximaal aantal van 4 verdiepingen. De Bajes wordt gesloopt en we zitten volop in dit proces, we nodigen jullie dan ook uit om nu nog tijdelijk exclusief een kijkje dichtbij dit proces te nemen. Dit betekent echter dat de omstandigheden veranderen, zo zal er bij rondleidingen en spellen op sommige locaties bijvoorbeeld geen mogelijkheid zijn voor een toiletbezoek en zullen sommige ruimtes door middel van zaklampen verlicht worden. Wij werken er aan jullie de best mogelijke events te bieden en zorgen dat het verloop van de events hier uiteraard niet door zal lijden.
Let op!
Sinds 1 maart is het gas afgesloten in de voormalige Bijlmerbajes.
Wij houden hier rekening mee door onze ruimtes voor aanvang zoveel mogelijk te verwarmen met elektrische kachels.
Wel blijft het hierdoor in onze ruimtes vaak nog fris. Graag willen wij jullie hierover vooraf informeren, zodat jullie hier rekening mee kunnen houden met kleding e.d.

Meer informatie kun je vinden in het draadje op het forum., maar je kunt je niet meer opgeven, de rondleiding is uitverkocht!