FOTOFAIR 2018 – zaterdag 26 mei – zondag 27 mei.

De Fotofair wordt ook wel omschreven als het grootste foto- en video evenement van de Benelux. Het evenement wordt in 2018 gehouden op zaterdag 26 en zondag 27 mei. De locatie is net als voorgaande jaren het Event Center van Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek. Tijdens de Fotofair zullen er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie. Als u wilt kunt u op de Fotofair de hele dag fotograferen. Het is dus aan te raden om uw camera bij de hand te houden!

Ook kan er gefotografeerd worden bij de vele demonstratie’s en de bijzondere fotomomenten.

Kamera Express is partner van de Fotofair. Dat vinden we leuk, omdat we net als de bezoekers van de Fotofair grote liefhebbers van foto- en videografie zijn. Daarom bundelen we graag onze krachten: de grootste foto- en videowinkel op het grootste foto- en video evenement van de Benelux. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden over 15ha, is toegankelijk voor alle fotografen.

Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

Op de Fotofair is alles te vinden over verrekijkers en digiscoping.