Verschoore Camera & Photo Services stelt zich voor

Verschoore Camera & Photo Services is met bijna 100 jaar ervaring en 8 winkels in Zuid-Nederland is dé speciaalzaak voor al voor uw foto- en videoapparatuur. Kom langs voor scherpe prijzen en een persoonlijk advies! Oh, en wij verzorgen de koffie.

Wij hebben een ruim assortiment camera’s en objectieven voor professioneel- en thuisgebruik van de bekende merken Canon, Nikon, Leica, Sony, Panasonic, Olympus  e.a. Gecombineerd met accessoires als statieven, filters, tassen en opslagmedia etc. Uiteraard is het assortiment verder aangevuld met foto- video en audio apparatuur van de beste merken. Onze prijzen in de winkels zijn gelijk aan de prijzen in onze webshop. Er is altijd een medewerker die uitgebreid de tijd neemt om al uw vragen te beantwoorden. Dat is de persoonlijke aanpak van Verschoore en de service die u van ons mag verwachten. 

Verschoore Fotoservice.

Verschoore is al bijna 100 jaar een begrip in de fotowereld. U kunt bij ons terecht voor het afdrukken van uw foto’s, vergrotingen, pasfoto’s, wanddecoraties, fotoalbums, fotoboeken en nog veel meer. Ook digitaliseren we al uw oude foto- en videomateriaal. Online, of via één van onze 8 winkels waar onze specialisten u graag te woord staan en van een persoonlijk advies voorzien. Zo blijven uw herinneringen prachtig bewaard en krijgen uw foto’s de plek die ze verdienen!

Met onze nieuwe moderne website, smartphoto software, fotokiosken blijven we innoveren en laten we zien dat Verschoore dé specialist is voor al uw fotoproducten.

Graat tot ziens in onze webshop of in één van de winkels.