Nederlandse bruidsfotograaf op nummer 4 van de wereld

Foto: Bas Uijlings

[Foto: Bas Uijlings]

Nikon ambassadeur Bas Uijlings uit Amersfoort verovert de 4e positie van allerbeste bruidsfotografen ter wereld!

In de wedstrijd georganiseerd door OneEyeland (oneeyeland.com/world-top10-wedding-photographers-2019) heeft Bas de 4e plek behaald. Dankzij de meerdere gouden, zilveren en bronzen awards in verschillende categorieën kwam hij uit op de vierde plek overall. Hiermee heeft hij niet alleen als enige Nederlander, maar ook als enige Europeaan de top 10 behaald. De wereldtop wordt verder gedomineerd door fotografen uit Amerika, Nieuw Zeeland en Hong Kong.

Met wel héél bijzondere foto’s van bruidsparen in de woestijn, een maanlandschap op IJsland en zelfs van een bruid onder water in zee(!) wist hij op te vallen tussen de vele duizenden inzendingen.

Bas reageert “Heel gaaf om opnieuw in de de top te mogen staan en waardering te krijgen van een jury, maar uiteindelijk maken we dit voor onze klanten. Momenten zo mooi mogelijk vastleggen als tastbare herinnering”. Hij is overigens helemaal niet van plan om het nu wat rustiger aan te gaan doen, juist doordat hij nét niet de eerste positie heeft behaald is hij extra gemotiveerd om nog beter zijn best te doen en volgend jaar een nóg hogere positie te behalen.

In de afgelopen jaren heeft Bas vrijwel iedere fotografie-award gewonnen en zet de norm als het gaat om hoge kwaliteit bruidsfotografie. Naast fotograaf is hij ook spreker, mentor en geeft masterclasses over fotografie en ondernemen in creatieve beroepen. Hij is ambassadeur voor de merken Nikon, Profoto en Manfrotto en gaat de hele wereld over voor vastlegging van de meest exclusieve bruiloften in foto en film.

Bezoek zijn website om de winnende foto’s en zijn unieke stijl te zien: www.basuijlings.com/beste-bruidsfotograaf-ter-wereld-2019/

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl