Waarom lid worden van de Nikon Club Nederland?

Wij zijn de grootste fotografie vereniging in Nederland verbonden aan een merk. Als lid van deze vereniging bieden we je :

  • 4 keer per jaar het full color NCN Magazine
  • Toegang tot alle secties van het NCN Forum en de mogelijkheid om particuliere vraag/aanbod advertenties te plaatsen
  • Deelname aan de vele activiteiten en workshops georganiseerd door leden of leveranciers
  • Gratis toegang tot het jaarlijkse Nikon Club Event, in samenwerking met Nikon Nederland
  • Extra voordeel bij de collectieve apparatuur verzekering van DSV Verzekeringen
  • Online korting op Xpozer afdrukken of CEWE fotoartikelen met een speciale NCN code
  • Op vertoon van je clubpas korting in de winkels bij de retailers CameraNU.nl, Kamera Express, Foto de Vakman, Calumet Photographic en Cameraland. Bij de retailers Kamera Express, Foto de Vakman en Cameraland ontvang je ook op je online-aankopen korting.

En dit allemaal voor maar €30,00 per jaar (2021)!
Momenteel is het niet mogelijk om u aan te melden. Dit i.v.m. de verlenging van de contributie. Na 15 december komt het lidmaatschap 2022 beschikbaar in onze webshop. 

Lid worden van de Nikon Club Nederland is heel eenvoudig: Klik op de onderstaande knop en je komt in de Webshop. Heeft u nog geen account? Dan wordt u op die pagina gevraagd er een aan te maken. Kies na het aanmaken van een account in de webshop voor het ‘artikel’ lidmaatschap NCN (1 kalenderjaar). Na betaling ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging, de clubpas en de laatste uitgave van ons NCN Magazine (indien op voorraad).

 

 

Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd, tenzij opgezegd voor 1 december. Opzegging geschiedt door het digitale beëindigsformulier in te vullen.