Koop hier uw Nikon Club artikelen!

Bent u al NCN-lid? Dan kunt u in de webwinkel clubactiviteiten reserveren of clubartikelen aanschaffen
Voor de clubkleding geldt dat de kleding op bestelling wordt gemaakt. Iedere maandag worden de bestellingen doorgegeven aan onze leverancier. Deze levert uiterlijk 1 week later de bestellingen aan de webshopbeheerder. Deze verstuurt jouw bestelling, zodat je binnen 14 dagen het kledingstuk/gadget in huis moet hebben.

Ben je nog geen NCN-lid? Dan kunt je via de webwinkel een lidmaatschap aanschaffen. Zodra jouw bestelling is gedaan, ontvangt je binnen 2 - 3 weken de clubpas thuis met  het lidmaatschapsnummer.

Zodra het lidmaatschapsnummer bekend is, kunt je dit in jouw forumprofiel invoeren, inclusief postcode. Dan wordt je binnen een week ook in de webshop herkend als clublid, zodat je ook andere artikelen kunt bestellen.

Let op: Het is niet de bedoeling om bij continuering van jouw lidmaatschap via de webwinkel de contributie te betalen. Je ontvangt voor de betaling van de contributie jaarlijks een factuur.

Alle prijzen in deze webshop zijn in euro’s en incl. 6% of 21% btw (voor zover van toepassing). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via:
 shop@nikon-club-nederland.nl
06 30 91 53 54 (alleen via whatsapp)