Skip to content

Hoe werkt de webshop?

Hoe werkt de webshop?

De webshop van Nikon Club Nederland is bedoeld voor de verkoop van artikelen aan clubleden.  Artikelen kunnen zijn: kledingstukken, boeken, gadgets maar ook clubactiviteiten. Alleen als clublid kan je deze artikelen in de webshop bestellen. Daarvoor heb je een account nodig. Verderop in dit artikel tref je daarover meer informatie aan.

Bent u nog geen clublid?

Dan kun je via de webshop een lidmaatschap aanschaffen. Kies het juiste lidmaatschap en volg daarna de aanwijzingen op. Je ontvangt van de webshop een bevestiging van jouw bestelling. Zodra jouw bestelling wordt verwerkt (ingelezen in de ledenadministratie), ontvang je wederom bericht van de webshop. Het duurt dan ongeveer nog 7 dagen voordat je jouw clubpas ontvangt. In een vakantieperiode kan het wat langer duren voordat je de clubpas ontvangt.

Ben je clublid maar heb je nog geen toegang tot bepaalde artikelen?

Als clublid dien je een account te hebben voor alle online software. Heb je nog geen account? Klik dan hier om jezelf te registreren. Heb je al wel een account, log dan hier in. Daarna dient er nog een koppeling plaats te vinden met de ledenadministratie. Die koppeling is nodig om te weten of je betalend clublid bent. Hiervoor dien je in jouw forum profiel (account), jouw clublidnummer en postcode in te vullen. Het clublidnummer en jouw postcode dienen overeen te komen met jouw gegevens zoals die in de ledenadministratie bekend zijn! Eén keer per week controleren wij de registraties met onze ledenadministratie.

Voor jouw forumregistratie betekent dat, dat de titel clublid wordt toegekend. Je ziet deze titel onder jouw forumnaam. Jouw forumprofiel aanvullen met jouw clublidnummer en postcode kan via deze link.
Let op: Omdat wij gebruik maken van verschillende types software kan het, nadat je op het forum clublid bent geworden, minimaal een uur duren, voordat de webshop jouw ook herkent als zijnde geregistreerd clublid.

Betaalmiddelen

Je kunt in onze webwinkel betalen met Ideal (alle banken). Is dat niet mogelijk voor jou? Dan is ook een bankoverschrijving mogelijk. Jouw bestelling wordt dan door de webshop ‘in de wacht’ gezet, totdat jouw betaling binnen is.

Contact

Heb je vragen over artikelen in de webshop of vragen over een reeds gedane bestelling? Mail ons op shop@nikon-club-nederland.nl.

De webshop is niet telefonisch bereikbaar, alleen via whatsapp. Het nummer daarvan is: 06-23693814.
Indien je via whatsapp contact opneemt, is het streven om je binnen 24 uur te antwoorden (tijdens werkdagen).

Nikon Club Nederland draait geheel op vrijwilligers. Afhankelijk van hun tijd en inzet kunnen berichten worden beantwoord. Dan kan het weleens voorkomen, dat je iets langer op antwoord moet wachten. Daarvoor vragen wij jouw begrip.

Veel vragen zijn al eens gesteld. Kijk daarom vooral ook eens bij de Veel gestelde vragen die hier te vinden zijn. Ook op ons forum kun je via de zoekfunctie op trefwoord zoeken.

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact