Skip to content

Zat. 22 apr: Foto-excursie De Hondsrug

Programma
Onder leiding van een gids rijden we over en door het UNESCO Global Geopark; de Hondsrug. De elektrische vierpersoons terreinauto’s mogen we zelf rijden, zolang de bestuurder maar in het bezit is van een geldig B-rijbewijs.
Aangekomen in het natuurgebied wacht ons een verscheidenheid aan natuur en historische bezienswaardigheden. Een hunebed, pingoruïne, het stormbos en een ontmoeting met de schaapsherder en de kudde, op het veld zullen hierbij niet ontbreken.

En voor de inwendige mens staat een momentje voor het nuttigen van koffie of thee met appeltaart ook op het programma.

Let op dat je op tijd bent! Na de uitleg van de gids en formaliteiten over het zelf mogen rijden in de auto’s gaan we meteen op pad. Overigens ga ik ervan uit dat er zonder problemen, zo nu en dan, gewisseld gaat worden. Zodat iedereen desgewenst ook de mogelijkheid krijgt om deze unieke ervaring te beleven.

Extra informatie:

– De excursie gaat ongeacht de weersomstandigheden door.

– Hou met de kledingkeuze er rekening mee dat het open auto’s zijn. Bij regen is regenkleding verstandig. En neem bij kou muts met handschoenen mee.

– We rijden over en door een natuurterrein en soms door plassen; hou er rekening met de kledingkeuze dat er sprake kan zijn van opspattend water of modder.

– Neem ook een vuilniszak oid ter bescherming voor je fototas mee.

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

apr 22 2023
Verlopen!

Tijd

08:30 - 12:30

Kosten

€10.00

Bestellen

Webshop

Locatie

EkoPunt
Eko-Tours, Valtherweg, Exloo
Categorie

Organisator

Debby Luttik
QR code

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact