Skip to content

Zon. 28 jan: Workshop hands-on je Z-camera

Wat: Workshop hands-on je Z-camera*; Nikon School – Emile de Jong
Parkeren: Gratis, op zondag
Deelnemers: 20
Koffie en Lunch: inbegrepen, aangeboden door NCN

Ben jij de trotse bezitter van een Nikon Z-camera* maar verdwaal je nog steeds in een zee van mogelijkheden en ingewikkelde menu’s? Je bent niet de enige! Maar geen zorgen, want wij hebben dé oplossing voor jou. Maak kennis met Emile, dé expert op het gebied van Nikon camera’s, die je gaat helpen om jouw camera te ontrafelen en volledig eigen te maken. Dit is jouw kans om jouw fotografiekunsten naar een hoger niveau te tillen en te begrijpen waar jouw camera écht toe in staat is.

Wat gaan we doen?
Als eerst bespreken we de meest voorkomende knoppen op de camera. Waar dienen toch al die knopjes voor en wanneer gebruik je deze? Vervolgens bekijken we de menu’s in je camera en wat je met al die instellingen kunt doen. Gedurende deze training kom je steeds meer te weten over je camera en hoe deze te gebruiken. Grijp deze kans en maak van jouw camera een ware bron van inspiratie en succes!

Dit ga je leren
Emile de Jong van Nikon School neemt je mee op een stapsgewijze ontdekkingstocht door de complexe menu’s en alle mogelijkheden van je systeemcamera.

Tijdens een boeiende presentatie vol met handige tips en trucs zul je hands-on leren over alle instellingen en functies die je camera biedt. Hoe programmeer ik mijn knoppen? Hoe werkt het lichtmetertje en welke instellingen zijn het meest geschikt? Welke scherpstelmogelijkheden zijn er? Wat doe ik met de beeldstabilisatie? Hoe stel ik Focus Peaking in? Wat is AEB en wat kan ik ermee? Dit zijn allemaal van die vragen welke beantwoord zullen worden.

Naast al deze essentiële kennis zal Emile je ook enkele handige trucjes laten zien die niet bij iedereen bekend zijn. Denk hierbij aan functies als image overlay, AEL en AFL, back button focus, rasterweergave en bracketing.

Enkele onderwerpen die zullen worden besproken:
– Algemene introductie bediening en knoppen
– beknopt: de grote verschillen met spiegelreflex
– Belichting: lichtmeetmethoden uitgelegd
– Autofocus: specifieke eigenschappen
– Navigeren en gebruik van (i) het snelmenu
– Belangrijkste instellingen in het hoofdmenu
– Programmeren knoppen, eigen menu’s en programma’s vastleggen
Stel je voor dat je alles kunt halen uit de mogelijkheden van je camera. Van het vastleggen van prachtige landschappen tot het maken van professionele portretten – deze praktische training zal je stap voor stap begeleiden naar complete controle over je camera.

Dus wacht niet langer… meld je aan en laat jouw camera-avontuur beginnen!

Wat neem je mee?
– Je Nikon Z-systeemcamera met lenzen
– minimaal 2 volle accu’s
– Laptop of eventueel pen en papier om aantekeningen te maken.

Het evenement is afgelopen.

Datum

jan 28 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€15.00

Bestellen

Webshop

Locatie

De Tamboer
Markt 8, 7902 BK Hoogeveen
Categorie

Organisator

Debby Luttik
QR code

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact