Skip to content
Cameraland-Partner-Slider-600x250

Er is maar één Cameraland-winkel en die staat in Alkmaar. ‘Walhalla voor fotografen’, ‘snoepwinkel voor grote mensen’, wij horen het vaak als mensen ons bezoeken. Dat vinden wij een fijn compliment. Wij zijn gek van fotografie/video en trots op onze winkel!
Noord-Holland en omstreken is ons primaire marktgebied, maar wij hebben veel fans in heel Nederland. Wij onderscheiden ons met persoonlijke aanpak, deskundig advies, betrokkenheid bij de klant en gedegen productkennis. Veel nieuwe klanten komen op basis van advies van anderen en zo wordt de kring van Cameraland-fans groter en groter. Je vindt bij ons een enorm assortiment op het gebied van fotografie en video, zowel in onze winkel als in onze webshop.

Groot aanbod in occasions
Naast een compleet en actueel assortiment aan nieuwe producten hebben wij een groot aanbod in tweedehands camera’s, objectieven en accessoires. Daar zitten altijd veel mooie Nikon occasions bij. De collectie wordt dagelijks aangevuld, dus hou ons in de peiling. Wij geven op onze occasions 1 jaar garantie.

Welkom in Alkmaar!
Nieuwsgierig naar onze winkel? We zijn open van maandag t/m zaterdag, plus elke eerste zondag van de maand. Onze winkel is eenvoudig te bereiken, parkeren is gratis, koffie en thee staan altijd klaar!
Heb je een interessante occasion op onze website gevonden? Bel even, dan reserveren we hem voor je. Het voorkomt teleurstelling!
Maandag t/m vrijdag 10-18 u, zaterdag 9-17 u, eerste zondag van de maand 12-17 u.

* Enkel toegankelijk voor clubleden

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact