Skip to content
cameranu-nieuwlogo

Wij geloven dat mooie beelden en geluiden de moeite waard zijn om vast te leggen. Daarom helpen wij iedereen, van beginner tot expert, met de beste apparatuur tegen de beste prijs en daarbij het beste advies. Bij ons kun je de voordelen van online shoppen combineren met persoonlijke aandacht in onze winkel gelegen op Urk.

Kennis en Passie
Bij Cameranu werken meer dan honderd mensen met passie voor het maken van de mooiste beelden. Foto- en videografen vind je op elke afdeling in ons bedrijf terug, ieder met zijn eigen specialisme. Ze zitten op de klantenservice, in het magazijn, achter de balie in de winkel en ook op de inkoop- en marketingafdeling. Hierdoor kunnen we iedereen laten genieten van het maken van de mooiste beelden.

Informeren en inspireren
We delen onze kennis en passie via de website, de medewerkers in de winkel, ons blog, creatieve workshops, onze nieuwsbrief en social media. Daarmee proberen we je op een persoonlijke en toegankelijke manier te informeren. Je leert alles over de producten, krijgt tips over het maken van de mooiste beelden en we nemen je aan de hand als je er zelf even niet uitkomt. Heb je toch nog vragen? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar!

Online winkel
Op onze website vind je ons complete assortiment. Hier zie je alles voor het fotograferen, maken van video’s, vliegen met drones en het verwerken van je gemaakte beelden. De website werken we dagelijks bij zodat je altijd profiteert van zeer scherpe prijzen en een ruime voorraad. We verzenden direct vanuit de winkel op Urk zodat je jouw bestelling meestal supersnel in huis hebt. Wil je iets nog dezelfde dag of op een zelfgekozen tijdstip ontvangen? Het is allemaal mogelijk.

Cameranu is de sponsor van ‘Het Flevo-landschap’
CameraNU.nl gouden sponsor Flevo-landschapOns bedrijf ondersteunt de ontwikkeling en het beheer van natuurgebieden in Flevoland.
‘Van onze klanten gaat een grote groep graag naar de polder om in de natuur hun hobby, fotograferen of dieren bezichtigen, uit te oefenen’, vertelt commercieel manager Henri van Rheenen. ‘Daarom vinden wij het belangrijk dat de natuur in Flevoland goed en netjes wordt onderhouden. Zo blijft het een mooi gebied waar onze klanten heen kunnen gaan om mooie beelden te maken.

* Enkel toegankelijk voor clubleden

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact