Skip to content
DSV-verzekeringen-Partner-Slider-600x250

DSV Verzekeringen

Een fotograaf heeft al snel een cameraset met een waarde van enkele honderden zo niet duizenden euro’s. De nachtmerrie van iedere fotograaf is dan ook dat er iets gebeurt met de apparatuur. Hoe goed je ook op je spullen let en hoe voorzichtig je er ook altijd mee omgaat, een ongeluk zit in een klein hoekje en er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Om grote teleurstellingen bij schade of verlies te voorkomen kan een goede verzekering heel belangrijk zijn.

Speciaal verzekeringsproduct

APPARATUURVERZEKERING.NL heeft een speciaal verzekeringsproduct ontwikkeld voor de (foto)apparatuur van zowel professionals als particulieren. Door jarenlange ervaring en deskundigheid in dit segment hebben wij speciale afspraken kunnen maken met verzekeraars.

Als lid van Nikon Club Nederland kun je zelf kiezen welk voordeel je wenst.

De minimumpremie bedraagt € 70,00 per jaar (in plaats van € 100,00), daarnaast kun je kiezen voor:

  • een standaard eigen risico van € 100,00 in plaats van 200 euro, het eigen risico van € 250,00 bij val- en stootschade blijft ongewijzigd.
    Of
  • een premiekorting van 10% bij een standaard eigen risico van € 200,00 (en € 250,00 voor val- en stootschade).

Eenvoudig

Via deze website is het eenvoudig om online een premie te berekenen en de verzekering aan te vragen. Neem ook even een kijkje bij de veel gestelde vragen (FAQ) op onze website. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van aanvragen, mutaties en schadeclaims.

Ondanks dat dit een online verzekeringsproduct is zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor vragen op 035-751 79 45.

* Enkel toegankelijk voor clubleden

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact