Skip to content
Foto-De-Vakman-Partner-Slider-600x250

Foto de Vakman is dé online en offline fotospeciaalzaak waar u altijd terecht kunt voor deskundig advies en vriendelijke service tegen de scherpste prijs.

Naast een ruim assortiment in Nikon camera’s, bieden wij ook vrijwel alle denkbare Nikon accessoires aan. Verschillende van onze adviseurs fotograferen privé met Nikon, mede daarom kunnen wij u hierin uitstekend adviseren. Daarnaast hebben wij verschillende demo-camera’s en objectieven in huis, zodat u de apparatuur kunt testen.

Fotodevakman.nl
Op www.fotodevakman.nl is het complete assortiment te bekijken en te bestellen tegen de scherpste prijs, en geniet u van dezelfde service en deskundigheid die u van ons gewend bent. Andersom profiteert u ook in onze filialen van dezelfde, meest voordelige (internet) prijzen.

Voor 12.00 uur besteld? Diezelfde avond in huis!
Sinds een jaar een onderdeel van onze servicegerichtheid. Via fotodevakman.nl is het mogelijk om uw bestelling dezelfde avond nog gratis bezorgd te krijgen.

Pro dealer
Foto de Vakman is een officiële Nikon Pro Dealer. Bij ons is vrijwel het complete Nikon-assortiment direct uit voorraad leverbaar. Naast dat wij Pro Dealer zijn van Nikon, zijn we ook officiële dealer van Fujifilm, Canon en diverse andere merken.

Foto de Vakman en Nikon Club Nederland
Wij zijn partner van Nikon Club Nederland en daar zijn we trots op. Geregeld hebben wij speciale aanbiedingen voor u als geregistreerd Nikon Club-lid! Neem een kijkje op onze website en schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Adresgegevens
Wilt u meer uitleg over Nikon artikelen? Dan bent u altijd welkom in één van onze filialen.

Onze winkel in Uden is te bezoeken op het volgende adres:
Markstraat 10
5401 GH Uden
Tel: 0413363695
E-mail: verkoop@fotodevakman.nl

In Wijchen zijn we te vinden op onderstaand adres:
Spoorstraat 16
6602 AZ Wijchen
Tel: 024-6416214
E-mail: wijchen@fotodevakman.nl

* Enkel toegankelijk voor clubleden

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact