Skip to content
Sigma-Partner-Slider-600x250

Sinds de oprichting van het merk SIGMA in 1961 heeft de organisatie zich één eenvoudig doel gesteld: het bedenken en ontwikkelen van technologieën en producten voor de fotografie die de fotograaf in staat stellen het perfecte beeld vast te leggen.

De doelstelling van SIGMA is de beste producten maken in iedere categorie en daarbij het principe “small office, big factory hanteren”. Dit betekent dat het zwaartepunt altijd zal liggen bij de fabriek, zijn ingenieurs en de service en dat er geen kosten worden gemaakt die de producten onnodig duurder maken. Dit betekent geen televisiereclames, grote wereldwijde PR-campagnes, maar een bescheiden aanwezigheid in de media. Alleen zo kan SIGMA toonaangevende nieuwe producten ontwikkelen, voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Als een van de weinige lensfabrikanten produceert SIGMA haar producten volledig in haar productiefaciliteit in Aizu, Japan. Van de mallen tot aan de kleinste schroefjes, SIGMA produceert bijna alles zelf.

SIGMA in de Benelux
SIGMA Benelux is exclusief distributeur van SIGMA objectieven, camera’s en accessoires in België, Nederland en Luxemburg. Vanuit de hoofdvestiging in Houten worden intensieve contacten onderhouden met een fijnmazig netwerk van fotospeciaalzaken in de Benelux.

Naast het zorgen voor een goede verkrijgbaarheid van SIGMA producten, heeft SIGMA Benelux als een van de weinige distributeurs haar eigen serviceafdeling in huis. Wat zorgt voor een zeer hoge expertise en vakkundige afhandeling van reparaties, maar ook voor een persoonlijk contact bij technische vragen.

sigma-benelux

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact