Skip to content
Xpozer-Partner-Slider-600x250

Welkom in de wereld van Xpozer

Elke foto die je maakt bevat een bijzonder avontuur met een persoonlijk verhaal. Je belandt in adembenemende landschappen, ziet prachtige dieren en maakt kennis met verschillende culturen. Als fotograaf leg je meerdere momenten vast, die allemaal een persoonlijk verhaal vertellen die je wilt delen met vrienden en familie als fotovergroting aan de muur. Met een fotovergroting op Xpozer kun je al deze unieke foto-avonturen delen. 

Geïnspireerd door deze momenten en doordat je meer dan één mooie foto maakt hebben we een wisselframe ontwikkeld, waarmee je gemakkelijk kan wisselen van fotoprint. Met een foto op Xpozer geniet je niet van één, maar van al jouw fotomomenten als haarscherpe fotovergroting aan de muur. Start ook met jouw fotoreis en beleef de ultieme foto-ervaring met een fotovergroting op Xpozer. 

 

Je neemt meer dan één mooie foto
Laat ze zien met Xpozer.

Vaker wisselen

Met het Xpozer wisselframe wissel je al jouw foto’s, wanneer je maar wilt en zo vaak je maar wilt. Geniet van al jouw foto-avonturen in huis of op kantoor.

Slim besparen

Gebruik het Xpozer wisselframe voor al jouw foto’s. Wanneer je in het bezit bent van een wisselframe hoef je alleen nog de fotoprints bij te bestellen. De wissellijst anno nu.


De perfecte afdruk
Voor de beste indruk.

Maximaal detail

Elke pixel telt! Je foto wordt in maximale resolutie afgedrukt op een hoogstaand fotofolie, voor haarscherpe detaillering in je fotoprint.

Kleurecht

Dankzij zorgvuldige kalibratie van het printproces komen kleuren exact overeen met je originele foto. Realistisch echt, alsof je er weer bent.

Ontspiegeld

Een fotoprint op Xpozer is geheel ontspiegeld. Je hebt geen last meer van lichtinval en reflecties in je foto, zelfs in fel zonlicht.

Revolutionair frame|
De wissellijst anno nu.

Blijf wisselen

De technologie om snel en gemakkelijk van foto’s te wisselen is gepatenteerd en wereldwijd uniek. Het wisselframe zorgt ervoor dat je foto altijd strak op spanning staat en geeft een mooi schaduweffect op de muur.

Lichtgewicht

Het aluminium wisselframe is lichtgewicht en op elk type muur te bevestigen, ook op schuine wanden. Je hangt jouw Xpozer met slechts één schroef aan de muur. Zo licht was een fotovergroting nog nooit!

Elk formaat

Xpozer biedt een enorm scala aan formaten en verhoudingen. Van 40×30 cm tot 200×100 cm en van vierkant tot panorama. Voor elke foto een passende Xpozer.

 

* Enkel toegankelijk voor clubleden

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact