Er is veel belangstelling voor avondfotografie. Dat bleek vorig jaar december wel bij onze fototocht door Deventer. Maar liefst 2 volgeboekte avonden waren er toen nodig om iedereen mee te kunnen laten gaan! Dit jaar gaan we naar een niet minder interessante plaats, de oude Hanzestad Kampen!

Kampen is natuurlijk bekend vanwege zijn lange, aaneengesloten waterfront, dat vooral `s avonds een prachtige aanblik biedt. Maar er is veel meer te zien. Ter plaatse bevinden zich maar liefst 500 monumenten binnen de muren, waaronder 11(!) kerken, twee heel mooie stadspoorten, het weeshuis en de synagoge. De nieuwe brug over de IJssel, met de gouden wielen, is het moderne accent in de route. Er valt dus genoeg te fotograferen. Om op de beste plekjes te komen worden we gegidst door Menno van Dam, inwoner van Kampen én zelf ook Nikon fotograaf.

Zie voor alle informatie en de link naar de webshop het forumdraadje.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl