Jan Willem Visser, de nieuwe regiocoördinator van de regio Noord-Oost wil graag kennismaken met de clubleden uit de deze regio, hoewel clubleden uit andere regio’s uiteraard ook van harte welkom zijn. Het programma is als volgt:

Om 14:00 beginnen we met een kop koffie en wat lekkers en dan zal Jan Willem zich als nieuwe regiocoördinator even voorstellen zodat jullie ook weten wie er nou achter de activiteiten zal zitten de komende tijd in het noorden.

Na de kennismaking wil Jan Willem graag rond de tafel gaan en met elkaar eens lekker brainstormen over de mogelijkheden en onmogelijkheden van deze regio. Ga voor jezelf op voorhand eens na wat je graag een keer zou willen doen, dan kijken we of daar meer mensen oren naar hebben en wie weet kunnen we zo met elkaar tot een mooie planning komen voor 2018.

Zie voor de laatste informatie en de link naar de webshop het forumdraadje.

Laat een antwoord achter