Zet je wandelschoenen of laarzen maar alvast klaar en houd de wekker bij de hand! Op 25 februari bezoeken we het mooie natuurgebied “De Bossche Broek”. Dit poldergebied grenst direct aan de zuidkant van ’s-Hertogenbosch. Het biedt je naast veel natuurschoon ook een prachtig zicht op de stad zelf met zijn kenmerkende Sint- Janskathedraal.

Om 07.00 uur verzamelen we zodat we in alle rust ‘het blauwe uurtje’ goed kunnen benutten. Na koffie met koek kunnen we ertegen aan om met de bedrijfsleider van Kamera Express- Den Bosch op pad te gaan. Hij kent het gebied door én door en hij zal ons meenemen naar de meest fotogenieke plekken. Kies voor waterdichte schoenen, omdat het gebied wat drassig kan zijn. Ga mee een ochtendje ‘dauwtrappen’, we zien je graag 25 februari!

Zie voor alle informatie en de link naar de webshop het forumdraadje.

Laat een antwoord achter