17-03-2018 Masterclass Lightroom

Uit gesprekken met deelnemers aan onze uitjes is gebleken dat er veel belangstelling is voor een cursus Lightroom (LR) voor gevorderden. Veel van onze leden hebben een basiscursus LR gevolgd of hebben zich de vaardigheden zelf aangeleerd via internet of youtube. Ook de recentelijke cursus Lightroom voor beginners van Danny heeft een aantal van onze leden de noodzakelijke basiskennis bijgebracht.

Maar je bent nu al weer enige tijd met LR bezig en hebt het gevoel dat het beter kan. Of anders. Je ziet foto`s die in LR bewerkt zijn en denkt: “hoe krijgen ze dát nou voor elkaar” of “zo zou ik het ook wel willen”. Je hebt soms het gevoel dat je niet alles uit het programma haalt wat erin zit. Je twijfelt of je het wel goed doet…

Herken je dat? Dan is het tijd voor een volgende stap! En die kans heb je nu! We gaan een heuse Masterclass Lightroom geven. En niemand minder dan Wout de Jong gaat hem geven. Degenen die een van de lezingen Tips en Tricks van Wout op ons Jubileum hebben gevolgd, weten hoe goed Wout deze materie beheerst. En dat niet alleen, hij weet z`n kennis ook over te brengen! Rustig en to the point. Hij geeft dan ook niet voor niets sinds jaar en dag de veelbezochte Lightroom cursussen voor Calumet.

Behalve Lightroom zullen ook zaken besproken worden die niet in LR kunnen en waarvoor je naar Photoshop (PS) moet uitwijken. Wout zal uitleggen hoe je eenvoudig van LR naar PS gaat en weer terug. Behalve de “normale” Lightroom, nu Lightroom Classic CC geheten, zal ook de nieuwe, op de cloud gebaseerde Lightroom CC besproken worden.

Denk bij Masterclass niet dat je nu al een meer dan gemiddelde LR gebruiker moet zijn om deel te kunnen nemen! We gaan ervan uit dat je een doorsnee gebruiker bent, die kan in- en exporteren en zich goed kan redden met de bewerkingen van de Ontwikkelmodule. Alles op het niveau zoals je dat in de basiscursussen wordt voorgeschoteld. We leggen de lat bewust niet té hoog!
Maar als je bijvoorbeeld (nog) niet weet hoe je in de Ontwikkelmodule de standaard aanpassingen als belichting, contrast en helderheid van een foto kunt veranderen, moet je niet komen, want dat leer je in deze Masterclass niet.

Zie voor alle informatie en de link naar de webshop het forumdraadje.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl