21-04-2018 Roofvogelfotografie

Deze activiteit – ook gehouden in 2015 – vindt plaats bij de Valk Roofvogels, waar een bijzondere collectie van ongeveer 20 soorten roofvogels en uilen worden gehouden. De vogels kunnen worden gefotografeerd in hun vlucht, maar ook tijdens poseren op een natuurlijk object.
Deze activiteit zou normaal veel duurder uitkomen, maar de Nikon Club Nederland draagt een steentje bij in de kosten! Bovendien kon voor de Nikon Club kon een behoorlijke reductie in de kosten worden bedongen wanneer we de mooiste foto’s ter beschikking stellen aan de Valk Roofvogels. Inschrijven voor dit leuke uitje impliceert daarom instemming met deze afspraak.

Bijzonderheden: zie ook op http://www.devalk-roofvogels.nl” onclick=”window.open(this.href);return false;
Foto’s van deze activiteit in 2015: viewtopic.php?f=59&t=60543

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl