Op 28 april organiseert de regio Zuid-Oost een uitje in België. Daarbij worden drie locaties aangedaan:

Locatie 1 – Het Vinne is een van de grootste natuurvijvers die België rijk is.
Locatie 2 – Dit is nog even als verrassing! Maar het is wel een bijzondere locatie, dat je wellicht nog niet eerder hebt gezien… :mryellow:
Locatie 3 – Aan de rand van Hasselt ligt een prachtige Japanse tuin, die veel fotografische mogelijkheden te bieden heeft.

We verzamelen om 10:00 uur op de parkeerplaats van Het Vinne in Zoutleeuw. De bedoeling is om hier de Vinnewandeling te volgen die ongeveer 5 km lang is. Op ‘ons’ tempo zijn we daar met gemak 2 uurtjes mee zoet. Zeker als we ook de spotterhuisjes bezoeken. Aansluitend gaan we op eigen kosten lunchen in de bistro Het Vinne (zelf lunch meenemen kan natuurlijk ook). Na de lunch vertrekken we naar locatie 2, hiervoor zal ik een plattegrondje maken zodat iedereen deze locatie ook weet te vinden. De dag sluiten we omstreeks 17:00 uur af in de Japanse tuin in Hasselt.

Zie voor alle informatie en de link naar de webshop het forumdraadje.

Laat een antwoord achter