01-07-2017 – De langste dag

De langste dag is net geweest. Maar wij maken van 1 juli de langste dag, gedurende deze dag trekken we namelijk de nodige Limburgse registers open. We wandelen deze dag namelijk door de Limburgse natuur langs een meanderende rivier, drinken koffie op een kasteelterras en wandelen door een kasteeltuin. Daarna passeren we een natuurvijver, maken een ritje in een kabelbaan naar een Limburgse heuveltop, beklimmen een uitzichttoren, worden we rondgeleid door een fluwelengrot en fotograferen in een hoogteburcht, bezoeken we het toeristische en gezellige stadje Valkenburg, dineren we in een gezellige pub en maken we foto’s tijdens het blauwe uurtje.

Direct een plek reserveren? Klik hier. Of kijk voor meer informatie in het bijbehorende forum topic.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl