Za 20 okt: Grotten Remouchamps en Ninlingspo

Pak je wandelschoenen alvast maar uit de kast, want ze willen vast met je mee naar de Belgische Ardennen op 20 oktober. De rondleiding door de grotten van Remouchamps is spectaculaire wandeling door zalen en galerijen. De grotten zijn helaas niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Na de lunch gaan we wandelen langs de Ninlinsgpo, een bijzonder mooi zijriviertje van de Amblève. Het riviertje is zo bijzonder, omdat het de enige bergrivier van België is en stroomt door een gebied dat al sinds 1949 beschermd wordt. De Ninglinspo daalt van 420 meter naar 170 meter en is slechts 3 kilometer lang.

Heb je interesse? Lees dan meer informatie over deze mooie wandeling of meld je meteen aan

Deze activiteit is alleen voor leden van Nikon Club Nederland. Lees meer over de andere voordelen van het clublidmaatschap en word lid

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl