Zo 4 nov: Herfstwandeling Achterhoek

Vind je de herfst ook zo’n mooi seizoen? Sluit dan aan bij deze prachtige zondagse wandeling in Bekendelle, een prachtig wandelgebied langs beek en door bos en met twee fraaie watermolens. De Boven-Slinge beek slingert door dit natuurgebied. Door de hoge, steile oevers is het een ideale plek voor de ijsvogel. Maar er is natuurlijk veel meer interessante flora en fauna. Beschik je over een macro-objectief, dan raden we aan deze in ieder geval ook mee te nemen.

 

We starten met een kop koffie bij één van de watermolens: Berenschot. Vanaf de watermolen maken we een wandeling van ca. 3 km (exacte route gaan we nog bepalen) en we eindigen weer bij de watermolen van Berenschot. Na de lunch is er nog tijd om rond deze watermolen foto’s te maken.

Deze activiteit staat alleen open voor leden van Nikon Club Nederland.
Meer weten of inschrijven? Bekijk het forumdraadje.e-Boekhouden.nl