19 jan – Regio Oost – Jaarvergadering en eigen fotowerk

Foto: Wil Westerweel

[Foto: Wil Westerweel]

In januari is het weer tijd voor onze inmiddels traditionele jaarvergadering in het Oosten, zeg maar een soort verlate nieuwjaarsbijeenkomst. Het volledige programma is nog niet bekend, houd daarom het forumdraadje in de gaten, zie de link onderaan deze pagina.

Wat we in elk geval gaan doen is de fotopresentatie van eigen werk, die ook vorige jaren zo in de smaak viel.

Dat houdt in: iedereen neemt haar/zijn 5 beste foto’s mee en presenteert die aan de groep. Je mag desgewenst zelf toelichting bij de foto’s geven en anderen kunnen dan reageren als ze dat willen. We zijn onder elkaar en er staat geen druk op, dus gaat het in een ongedwongen sfeer. Foto’s (jpeg’s) meenemen op usb-stick. Er is een grote monitor en er is een scherm aanwezig. Maar prints zijn natuurlijk ook welkom. Ik reken wat dat betreft weer op natuurfoto’s van Rudy!

Verder hebben we geen vast programma. Dus een mooie gelegenheid om eens even weer flink bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen over Nikon camera’s (Zzzzz … ), lenzen, etc. Neem je nieuwste gadgets mee, daar is altijd veel interesse voor.

Dit is altijd een leuke dag. Ik reken op mijn vaste gang … maar hopelijk komen er ook nieuwe leden. In de aankondiging staat dan wel Regio Oost, maar leden uit het hele land zijn, zoals gebruikelijk bij onze vereniging, uit alle regio’s welkom. Vooral beginners: kom rustig en laat ons je oogst van het jaar zien!

Delden is goed bereikbaar met de trein en vandaar is het een korte wandeling. En als je minder goed ter been bent is er vast wel iemand die je van het station wil afhalen.

meer info (voor NCN-leden)
Kijk in het forumdraadje
gelijk aanmelden (voor NCN-leden)
Aanmelden Jaarvergadering Regio Oost

 

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl