Deventer stadsgezicht - Foto: Henk Melenhorst

[Foto: Henk Melenhorst]

Een Avondje fotograferen in Deventer

Elk jaar bezoeken we in de regio Oost in december een stad voor avondfotografie. Dit jaar doen we een extra avond en wel in maart. Sinds 1 januari is het Grote Kerkhof autovrij. Aan dit plein staat de Grote of Lebuïnuskerk met de Deventer toren. Een mooie gelegenheid dus om deze eens op de gevoelige plaat vast te leggen zonder blik. We beginnen op de Worp aan de overkant van de IJssel. Daar krijg je de gelegenheid om het stadsgezicht van Deventer te fotograferen tijdens het blauwe uurtje (de zon gaat om 18:53 uur onder). We steken dan over met het veerpontje en gaan eerst naar het Grote Kerkhof. Daarna bezoeken we de Brink (met o.a. de Waag en de Wilhelminafontein) en het Bergkwartier.

We sluiten de avond af op de Brink met een drankje op kosten van de club. Het pontje vaart tot 23:00 uur, dus uiterlijk 22:30-22:45 gaan we terug naar de Worp. Daar kun je eventueel het stadsgezicht nogmaals vastleggen.
Zorg voor een (goed) statief en eventueel een afstandsbediening. Een zaklampje kan ook van pas komen.

Kijk voor meer informatie in het forumdraadje (alleen voor leden)

NB nu het Grote Kerkhof autovrij is, is parkeren langs de bomenlaan op de Worp niet langer gratis. Dagtarief is hier €1,-. Zet je hier je auto neer, vergeet dan niet een kaartje te kopen. Naast de bomenlaan is echter de Melksterweide. Hier kun je gratis parkeren.

wanneer
vrijdag 29 maart 2019; 19.00-23.00 uur
waar
Parkeerterrein de Worp
Worp
7419 AD  DEVENTER
parkeren
gratis (Melksterweide) of € 1,- voor de hele avond (Bomenlaan)
deelname
Alleen voor leden (gratis: neem geldige lidmaatschapskaart mee), maximaal 15 deelnemers
aanmelden
De link naar de webshop volgt nog …
regiocoördinator
Henk Melenhorst (Forum: Henk)

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl