za 6 april: Wandeling Aekingerzand (Friesland)

za 6 april 2019: voorjaarswandeling op het Aekingerzand (Elsloo, Friesland)

Om 14.00 uur verzamelen we op de parkeerplaats aan de Canada (naam van de weg). Vanaf daar lopen we een stuk de heide/zandvlakte op, alwaar er ruim de mogelijkheid is om te fotograferen wat je maar wil. Er is ruimte voor groothoek, tele en ook de macroliefhebber zal zijn/haar hart kunnen ophalen. Er is een klein watertje waar je prachtig mooi met reflecties kan spelen en gezien de tijd van het jaar zal het eerste groen de kop ook wel opsteken. Het gebied is adembenemend mooi en ontzettend fotogeniek. We kunnen ons daar als fotografen wel een poosje vermaken.

Zoals gebruikelijk gaan we na afloop gezamenlijk naar een restaurantje waar we nog even gezellig onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers (op kosten van de club) kunnen napraten over de belevenissen van het uitje, of andere zaken waarover je graag wilt kletsen.

Meer informatie staat in het draadje op het forum (alleen voor leden).

wanneer
zaterdag 6 april 2019, 14.00 uur
parkeren
Eethuis Aekingerzand
Canada 3a
8424 SR  ELSLOO
gratis parkeren
deelname
gratis, aanmelden via de webshop (alleen voor leden: neem geldige lidmaatschapskaart mee).

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl