Foto: Adraan Westra

Wandelen over water

Staatsbosbeheer stelt 1 keer per jaar met Pinksteren het natuurgebied het Guisveld open. Met vlotbruggen wordt er een route van ongeveer 4 kilometer uitgezet. Wandelen over water en trilveen. ’s Morgens vroeg heb je grote kans op diverse soorten vogels: rietzangers, blauwborsten, baardmannetjes en de roerdomp kun je tegenkomen in dit gebied. Ook voor landschap en macro fotografie is het een mooi gebied. Diverse soorten rupsen, vlinders en zonnedauw kun je tegenkomen.Kortom veel te zien en te fotograferen op een vrij korte wandeling. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan. Voor meer informatie : http://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/zaanstreek/wandelen-over-water-in-het-guisveld. Aan het eind van de wandeling kunnen we nog een kop koffie drinken bij het Paintball centrum

wanneer
zondag 9 juni 2019, 06.00-10.00 uur
waar
Station Wormerveer
Wandelweg 8
1521 AG  WORMERVEER
vrij parkeren bij station
deelname
alleen voor leden (neem geldige lidmaatschapskaart mee), gratis, maximaal 10 personen
aanmelden via de webshop
regiocoördinator/contactpersoon:
Adriaan Westra (Forum:a3aanw)

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl