za 25 jan: Jaarvergadering Regio Oost [BORNE]

Jaarvergadering Regio Oost met presentatie eigen werk en bespreking belichtingssysteem van Nikon-camera’s.

Wanneer?
zaterdag 25 januari 2020; 10.00-16.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur.
Programma?
10.00-12.30 – Nikon-belichtingssysteem
12.30-13.00 – Broodjeslunch
13.00-16.00 – Presentatie eigen werk
Waar?
Kulturhus Borne
Marktstraat 23
7622 CP BORNE
Parkeren?
Aangebouwde overdekte parkeergarage.
Deelname?
Alleen voor leden (neem geldige lidmaatschapskaart mee); gratis
Aantal deelnemers?
maximaal 20
Aanmelden?
Via de webshop.
Regiocoördinator/Contactpersoon?
Martin Thomasson (Forum: MartinT)

Programma
In de maand januari is het weer tijd voor onze inmiddels traditionele jaarvergadering in het Oosten, zeg maar een soort verlate nieuwjaarsbijeenkomst.
Na een korte terugblik op de activiteiten van het afgelopen jaar en een vooruitblik op het jaar 2020 beginnen we met een bespreking van:

Belichtingssystemen van Nikon-camera’s
Na de workshops Nikon Autofocus Systemen gaat Emile de Jong ons nu haarfijn uitleggen hoe het Nikon-belichtingssysteem in elkaar zit, de verschillende lichtmeetmethodes, wat de diverse instellingen bewerkstelligen, hoe je er in allerlei omstandigheden mee moet werken, waar je op moet letten, en nog veel meer….
Wie aan zijn Autofocus Workshops heeft deelgenomen weet dat Emile geen enkel aspect onbesproken laat. Dit gaat weer een zeer informatieve en praktijkgerichte bespreking worden!

Na dit eerste deel gaan we verder met:

Presentatie van eigen fotowerk
Deze wordt weer gehouden op dezelfde wijze als vorige jaren.
Dat houdt in: iedereen neemt zijn 3 beste foto’s mee en presenteert die aan de groep. Je mag zelf toelichting bij de foto’s geven en anderen kunnen dan reageren als ze dat willen. Omdat we dit jaar meer deelnemers hebben, is het aantal foto’s teruggebracht tot 3, anders komen we met de tijd in de knel.

We zijn onder elkaar en er staat geen druk op, dus het gaat in een ongedwongen sfeer. Foto`s (jpeg) meenemen op USB-stick. Beamer en scherm zijn aanwezig. Maar prints zijn natuurlijk ook welkom. Ik reken wat dat betreft ook dit jaar weer op de mooie natuurfoto’s van Rudy!

Verder is dit bij uitstek dé dag om in informele sfeer eens even weer flink bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen over Nikon camera’s (Z!), lenzen, etc. Neem je nieuwste gadgets mee, daar is altijd veel interesse voor.
In de aankondiging staat Regio Oost, maar leden uit het hele land zijn, als gebruikelijk bij onze vereniging, in alle regio’s welkom.
En voor beginners: kom gerust en laat ons je oogst van het jaar zien!e-Boekhouden.nl