za 22 feb: Lightpaintingworkshop [CAMPERDUIN]

[Foto: StapFoto]

LET OP: deze workshop is waarschijnlijk volgeboekt, maar op het laatste moment kunnen er nog plaatsen vrijkomen.
Controleer dus regelmatig deze link in de webshop!

Lightpaintingworkshop door StapFoto (Liesbeth van Asselt)

wanneer?
Zaterdag 22 februari 2020, vanaf 19.00 uur
waar?
Strandpaviljoen Luctor et Emergo,
Strandopgang Camperduin
navigatieadres?
Heereweg 405
1871 GL  CAMPERDUIN
deelnemers?
Uitsluitend voor leden van Nikon Club Nederland, maximaal 11
De kosten bedragen €25,00. Aanmelding en betaling uitsluitend via de webshop.
regiocoördinator/contactpersoon?
Adriaan Westra

Programma
Vanaf 18.30 uur is de strandtent voor ons geopend en is de ontvangst met een kopje koffie of thee. Om 19.00 uur zal Liesbeth van Asselt van StapFoto beginnen met een stukje theorie. Rond 19.30-21.30 uur zal er dan ruimte zijn om in 3 groepjes zelf aan de slag te gaan. We hebben 2 modellen Charlotte en Joy bereid gevonden om mee te werken aan de workshop. Graag de mooiste foto’s delen met de modellen, hierover volgt meer informatie tijdens de workshop. Het zou leuk zijn als er iemand van de deelnemers bereidt is om een stukje over de workshop voor het NCN-Magazine te schrijven. Als je dat leuk lijkt neem dan voor de workshop even contact  op met Adriaan  (adriaan@nikon-club-nederland.nl). Kijk voor meer informatie op www.stapfoto.nl/workshop-lightpainting.php en www.instagram.com/stapfoto/e-Boekhouden.nl