Reageer vandaag! Oproep NCN Magazine: Fotografie in het coronatijdperk

Fotografie in het coronatijdperk

Onverwachts en met enorm grote impact bevinden we ons in een nieuw tijdperk door het coronavirus dat over de hele wereld rondwaart. Een tijdperk waarin we gedwongen zijn anders te leven, met beperkingen die we eerder niet kenden. Deze beperkingen doen een beroep op ons aanpassingsvermogen, maar leiden ook tot veel creativiteit en nieuwe ideeën.

Wat betekent deze tijd voor jouw fotografie? Staat die stil omdat alle activiteiten zijn geannuleerd? Of geeft het jou de tijd om inspiratie op te doen, een wensenlijst te maken, een nieuwe discipline uit te proberen, het idee waar je al een tijd mee rond liep nu uit te voeren, iets nieuws aan te schaffen, je kennis te verbreden of verdiepen, online een cursus of tutorial te volgen, deel te nemen aan een wedstrijd?

Mij gaf het de tijd om wat research te doen voor een nieuw objectief. Op het forum las ik dat iemand was ingegaan op een aanbieding van één van onze retailpartners om te experimenteren met druppelfotografie. En na enige oefening met verrassende beelden kwam en zich nu nog verder gaat bekwamen in het flitsen.

Wat doe jij in deze tijd met fotografie?

Laat het ons weten in beeld en tekst op: bladredactie@nikon-club-nederland.nl en graag vóór 12 april. Een selectie van de foto’s en de begeleidende tekst wordt gebruikt om een artikel te maken in de juni-editie van het NCN Magazine.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl