Unieke mogelijkheden van PiXperience online

24 oktober 2020 begint PiXperience WOWscapes. Een super inspirerend programma over landschapsfotografie. We beseffen dat we maar één kans krijgen om dit goed neer te zetten en werken er nu met ons team fulltime aan om dit tot een succes te maken.

Het bijzondere van deze online editie van PiXperience is dat het zowel een dynamisch live programma is, maar dat je alle onderdelen ook nog tot het einde van dit jaar terug kunt kijken. Je hoeft dus helemaal niets te missen!
We trekken alles uit de kast om er een spectaculair event van te maken. Naast alle praktische en inspirerende presentaties, zijn er elke dag live Q&A’s, is er een virtuele beursvloer met live presentaties van o.a. Benro, SONY, Luminar, Tamron en NISI. De plannen van de standhouders zien er veelbelovend uit!
Op dit moment zijn we druk bezig om allerlei verrassende extra’s uit te werken. We ontdekken steeds meer voordelen en mogelijkheden van zo’n online event. Laat je verrassen …
LET OP: In verband met de beschikbare bandbreedte én omdat we elke deelnemer een topbeleving willen geven, beperken we het aantal tickets. Dus wacht niet te lang met het reserveren van een ticket, want VOL=VOL.

Alles over de de inhoud, sprekers én alle praktische info vind je op de website. Vanuit hier kun je ook je ticket veilig bestellen.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl