Skip to content

Zat. 28 okt: Nikon Clubdag 2023

Tijd:09:30 – 17:00
Waar: Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
Bereikbaarheid: zie website Openluchtmuseum
Deelname: alleen voor leden met een ticket én geldige lidmaatschapskaart
Aantal deelnemers: maximaal 220
Kosten: € 15,- p.p. (let op: bij verhindering volgt er geen restitutie)
Regiocoördinator/Contactpersoon: Henk Melenhorst / Hans Haverkamp

Programma:
In samenwerking met Nikon Benelux organiseren we op 28 oktober onze jaarlijkse clubdag In het Openluchtmusem in Arnhem. Vanaf 9:30 uur heten we jullie van harte welkom.
We ontvangen jullie in Loods Goes, waar de voorzitter om 10:00 uur de opening zal doen.

Klik hier voor het programma

Uitleentafel
Tussen 10:30 en 16:30 uur kun je tegen inlevering van een geldig ID bewijs en op vertoon van je clubpas een objectief of camera lenen die je gedurende 15 minuten mag uitproberen in het museumpark.

Nikon School
Gedurende de dag zullen Emile de Jong en Alco van Ingen een aantal korte kennissessies verzorgen in het voorhuis van de Kasteelboerderij. Er is plek voor maximaal 15 personen per kennissessie. De inhoud van deze sessies en het tijdstip worden bekend gemaakt op de dag zelf.

Nikon Service Point
Ook NSP is weer van de partij en op afspraak is het mogelijk om de sensor van je Nikon camera te laten reinigen. Zorg dat je op tijd bent, anders vervalt je afspraak. Je kunt een afspraak plannen in de webshop. NB inschrijving voor een sensorcleaning volgt later.

Brett Florens
Brett Florens (https://brettflorens.com, instagram @brettflorens) kennen we waarschijnlijk allemaal als bruids- en fashionfotograaf. Brett heeft zich in de afgelopen jaren daarnaast ook toegelegd op zijn andere passie: sportfotografie. Hij geeft dit keer dan ook in de ochtend een lezing over sport en actie met de Z camera, waarbij de AF centraal zal staan. Brett zal daarbij ook een praktijkdemonstratie geven. De beste tips & tricks voor het vastleggen van onder andere tennis, triatlon en Formule 1 zullen aan bod komen. Let op: Brett zal deze lezing in het Engels geven.

Ellen van den Doel
’s Middags zal Ellen van den Doel (https://el-foto.nl , Instagram: @ellenvddoel) een boeiende lezing geven over haar grote passie, landschapsfotografie. Zij geeft workshops voor Dutch Photo Academy en schrijft voor de tijdschriften Zoom en DigiPhoto Pro. Ook organiseert zij fotoreizen naar diverse fotogenieke locaties, zoals IJsland.

Museumpark
Natuurlijk is er ook gelegenheid om in het fraaie 44 hectare grote museumpark op ontdekking te gaan. Met zo’n honderd museale gebouwen, boerderijen en molens valt er genoeg te fotograferen. Loods Goes en de Kasteelboerderij zijn uitsluitend toegankelijk voor clubleden met een geldig ticket (ter herkenning krijg je bij een ontvangst een polsbandje).

Praktisch:
Lunch
Tussen 12:30 en 13:30 kun je genieten van een lekker lunch in de Kasteelboerderij. Heb je dieetwensen, geef deze dan svp door bij de aanschaf van je ticket in he opmerkingenveld of stuur een mail naar activiteiten@nikon-club-nederland.nl.

Ticket én clubpas
Na de aanschaf van een ticket in de webshop krijg je van ons een mail met een QR code. Deze code zal gescand worden bij de entree van het Openluchtmuseum door een vrijwilliger van de NCN. Zorg ook dat je je (digitale) clubpas bij je hebt. Deze moet je op verzoek kunnen tonen.

Museumkaart
Beschik je over een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP-kaart, neem deze dan mee en laat deze scannen door de medewerker van het Openluchtmuseum. Jij wint er zelf niks mee, maar de club krijgt wel korting.

Parkeerkaart
Ben je met de auto, dan heb je een uitrijkaart nodig. Je kunt deze kopen bij één van de automaten bij de entree.

Gasten
Wil je iemand meenemen die geen clublid is, dan kan hij/zij vanaf 10 uur het park betreden en niet eerder. Gasten krijgen geen toegang tot de lezingen en het is ook niet mogelijk dat zij bij ons lunchen. Daarvoor is op het park op andere plekken volop gelegenheid.

Het evenement is afgelopen.

Datum

okt 28 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€15.00

Bestellen

Webshop

Locatie

Openluchtmuseum Arnhem
Openluchtmuseum, Hoeferlaan, Arnhem
Website
https://www.openluchtmuseum.nl/route
Categorie

Organisator

Henk Melenhorst

Andere organisatoren

Hans Haverkamp
QR code

Copyright © 2024 Nikon Club Nederland | Cookies | Privacy Beleid | Contact