Professional Imaging 2018

24, 25 & 26 maart is de Professional Imaging beurs! Hét top event voor fotografie & video met inspirerende exposanten en sprekers. Op de beursvloer staan wij met verschillende Nikon producten die je natuurlijk allemaal kan uitproberen.

Wil jij hier gratis bij zijn? Dat kan! Wij zijn heel benieuwd naar jouw beste, kleurrijkste lente foto. De 10 beste inzendingen winnen gratis toegang tot de PI, je eigen foto op A3+ formaat (geprint met een professionele Epson fotoprinter) én een leuke goodiebag! Je kunt je foto tot uiterlijk 18 maart insturen. Doe snel mee

Als kers op de taart hebben wij speciaal voor de Nikon fans een leuke korting! Met onderstaande kortingscode krijg je tot en met 16 maart maar liefst 50% korting op je toegangskaartje. Klik hier om je kaartje te bestellen. Je krijgt 50% korting als je bij de Kortingscode invult:  NIKONKORTING

Laat een antwoord achter