vr 15 juni – Nikon Photowalk (Hoge Veluwe)

Foto: Marco Derksen

Foto: Marco Derksen

Fotograferen en wandelen is meestal een goede combinatie. Zeker als je dat kunt doen in de groene schatkamer van Nederland. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder: samen met Nikon organiseert CameraTools op vrijdagmiddag 15 juni een speciale photowalk in het mooiste stukje natuur van Nederland. Daar kun jij bij zijn!

Ter ere van het 10-jarig bestaan van CameraTools kun je onder begeleiding van een natuurgids en Nikon-ambassadeur Lars Soerink mee het Nationaal park de Hoge Veluwe in om daar de mooiste beelden te maken met een selectie van de beste Nikon-camera’s en -objectieven. Deze photowalk is de ideale gelegenheid om in een prachtige omgeving de nieuwste apparatuur van Nikon aan de tand te voelen. Na een inspirerende inleiding en ontvangst door Nikon en CameraTools ga je met Lars op pad om de natuur op bijzondere wijze vast te leggen.

CameraTools is een retailpartner van Nikon Club Nederland. Bekijk de voordelen voor clubleden.

Meer weten? Ga naar de website van CameraTools voor het volledige programma en om je in te schrijven

 

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl