Voor de vierde keer wordt de NCN fotorally georganiseerd. Dit keer in Tilburg.
Gedurende de dag krijg je, verspreid over verschillende controleposten, een aantal foto opdrachten. Bij ieder thema maak je foto’s, zoveel als je wilt, maar aan het eind van de dag lever je maar één foto per thema in. Bij iedere controlepost ontvang je informatie over de volgende locatie en een nieuw thema. Bekijk de stad op een andere manier dan je gewend bent!

Gebruik je creativiteit bij het interpreteren van de verschillende thema’s en deze te vertalen in foto’s. Deze race stelt je in staat om nieuwe plaatsen te ontdekken. Of je liever alleen op pad gaat, of in groepjes, of je gaat voor de competitie of voor de lol. Het belooft een gezellige dag te worden!

De foto’s worden bij de laatste controlepost verzameld (echt veel nabewerking is dus niet de bedoeling). Een eigen laptop meenemen voor kleine bewerkingen is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Tip: Wellicht is het handig dat je die dag in (RAW +) JPG fotografeert. Nadat jouw werk is gedaan, kun je met de andere fotografen nagenieten en ons alles vertellen over de avonturen van je dag.
De ingeleverde foto’s worden zo mogelijk meteen samen bekeken waarna een selectie van deze foto’s door eenieder zelf op het fotodraadje geplaatst kunnen worden.

Zie voor de laatste informatie en de link naar de webshop het forumdraadje.

Laat een antwoord achter