Za 13 april: Masterclass Lightroom (Colmschate bij Deventer)

Gebruik je Lightroom al een tijdje, maar wil je meer uit dit programma halen? Wil je verder kijken dan wat je nu al kan?Dan is de masterclass Lightroom voor jou een goede keuze. Wout de Jong, dé LR-expert van Nederland, gaat zijn best doen jou verder te helpen. Hij neemt je op 13 april mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Lightroom. Zet jij hem alvast in je agenda?

Wout de Jong geeft sinds jaar en dag de veel bezochte Lightroom-cursussen van Calumet.

Onderwerpen

De onderwerpen die onder meer behandeld worden zijn de mobiele versie van Lightroom CC, de introductie van inputprofielen en de mogelijkheden daarmee, de nieuwe plug-ins voor het maken van back-up’s in de Cloud en voor Instagram. Je kunt ook zelf onderwerpen aandragen.

Gemiddelde gebruiker

De workshop is bedoeld voor clubleden die door een basiscursus of door zelfstudie Lightroom beheersen op basisniveau (in- en exporteren en standaardinstellingen in de Ontwikkelmodus). Bij deze masterclass is plaats voor maximaal 20 personen. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. De masterclass kost 25 euro.

Meer informatie en inschrijven

Bekijk voor meer informatie het forumdraadje of schrijf je direct in via webshop

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl