vr 19 juli: Nikon Touch and Try [Apeldoorn]

Kom op vrijdag 19 juli naar de speciale Nikon Cashback Touch & Try in de showroom van CameraTools in Apeldoorn en maak kennis met de krachtige en veelzijdige camera’s en objectieven van Nikon die nu tijdelijk extra voordelig aan te schaffen zijn! Tot en met 31 juli 2019 profiteer je namelijk van cashback die op kan lopen tot € 200,- per product. Twijfel je nog over welke camera of lens het beste bij jou past en zou je toch wat meer informatie willen hebben of het product eerst eens goed willen voelen en uitproberen? Dan is vrijdag 19 juli dé dag om een bezoek te brengen aan de showroom van Cameratools.

Van 10:00 tot 16:00 zal er een Nikon-expert aanwezig zijn die alles kan vertellen over de mogelijkheden van de Nikon-camera’s en -lenzen die nu met cashback te bemachtigen zijn. Natuurlijk staat er een kop koffie, thee of een koel glas water voor je klaar zodat je in alle rust je vragen beantwoord kunt krijgen. Kom je ook op vrijdag 19 juli naar de showroom van CameraTools?

En wil je meer weten over de Nikon Cashback en welke producten er aan meedoen? Kijk dan op de actiepagina van de Nikon Cashback voor meer informatie!

CameraTools
Paramariboweg 41
7333 PA  Apeldoorn

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl