vr 13 dec: Avondfotografie [ZWOLLE]

Foto: Martin Thomasson. Zwolle

[Foto: Martin Thomasson]

Wat: Avondfotografie Zwolle
Wanneer: vrijdag 13 december 2019
Tijd: 19:00 u.
Waar: winkel Kamera Express Zwolle
Adres: Dijkstraat 49, 8011 XS Zwolle
Parkeren: betaald parkeren op diverse parkeerplaatsen in de omgeving
Deelname: alleen voor leden (neem geldige lidmaatschapskaart mee). Aanmelden kan alleen via de webshop.
Deelnemers: max. 20
Kosten: geen

Regiocoördinator/Contactpersoon: Martin Thomasson

Programma:

Voor avondfotografie is binnen onze Club altijd veel belangstelling en terecht, want het is leuk om te doen. We hebben de afgelopen jaren de oude Hanzesteden Deventer (liefst 2 avonden!), Kampen en Zutphen bezocht en dit jaar is Zwolle, de hoofdstad van Overijssel en ook een Hanzestad, aan de beurt.

Zwolle is een zeer oude, bezienswaardige Hanzestad met nog echte stadsgrachten, waarbinnen zich een keur aan monumenten, musea, historische gevels, kunstwerken en karakteristieke panden bevinden. Hoogtepunten zijn natuurlijk de Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren en de enige overgebleven stadspoort, de 600 jaar oude Sassenpoort. Verder zijn er talloze straatjes en doorkijkjes die er gewoon om vragen om door ons gefotografeerd te worden! We doen dit bovendien in de periode voor de kerst, wanneer de binnenstad mooi verlicht is.

Ons vertrekpunt is de Superstore van Kamera Express, die heel centraal in hartje stad ligt en waar we beginnen met een kop koffie of thee. Onze tocht zal tot ongeveer 22:00 u. duren en staat onder leiding van medewerkers van Kamera Express, die hun stad natuurlijk op hun duimpje kennen en uiteraard zelf fotograaf zijn. Betere gidsen kunnen we ons niet wensen!

Na afloop gaan we ergens in de binnenstad iets drinken om weer warm te worden en nog even na te praten.e-Boekhouden.nl