Nikon kondigt ontwikkeling D6 en nieuw 120-300mm-objectief aan

D6

De SLR-familie van Nikon krijgt gezinsuitbreiding! Nikon kondigde op woensdag 4 september vol trots de ontwikkeling aan van de Nikon D6  en het AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR-telezoomobjectief, dat compatibel is met FX-formaat camera’s van Nikon.

De ontwikkeling van de D6, de meest geavanceerde digitale SLR van Nikon tot nu toe, markeert de 20e verjaardag van de D-serie met één cijfer. Vanaf de introductie van de D1 in 1999 hebben de topcamera’s van Nikon zich ontwikkeld met de meest geavanceerde technologieën uit de branche. Net als zijn voorgangers is de ontwikkeling van de D6 een antwoord op de hoge eisen van professionele fotografen om ultieme prestaties, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Lees het volledige persbericht

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl