t/m 15 jan: Nikon Kassakorting

Nikon is een nieuwe actie gestart. Deze keer gaat het niet om een cashback actie, maar om een directe kassakorting. In deze mail vind je meer informatie over deze actie.

 

  1. Deze actie is enkel geldig bij aankopen van de producten die hieronder in deze promotie worden vermeld.

 

Actieproducten overzicht:

  1. De actie is enkel geldig voor aankopen gedaan tussen 7 november 2019 en 15 januari 2020 (inclusief).
  2. Deze promotie is alleen verkrijgbaar bij geautoriseerde Nikon-dealers.

Ga voor een volledige lijst naar https://www.nikon.nl/nl_NL/campaigns/instant-savings/instant-savings.page

  1. De “Kassakorting” wordt rechtstreeks verrekend op het moment van aankoop bij de gekozen retailer.
  2. De in aanmerking komende producten moeten nieuw zijn. Deze promotie is niet geldig op tweedehandse,  herstelde of nagemaakte producten (inclusief parallel aangekochte producten).
  3. De promotie kan oplopen bij aankoop van meerdere actieproducten en dit voor maximaal twee camera’s en maximaal drie objectieven waarop de actie van toepassing is.  Voorbeeld: Z 6 + NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S = € 400 Kassakorting
  4. De producten in deze promotie zijn afhankelijk van beschikbaarheid zolang de voorraad strekt. Indien een actieproduct niet meer beschikbaar is tijdens de actieperiode, heeft de eindklant op een latere datum geen recht meer op de Actiekorting.
  5. Nikon behoudt zich het recht voor het tussentijds te wijzigen en/of te beëindigen van deze actievoorwaarden. Nikon is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie in wat voor zin dan ook.
  6. Geschillen over of in verband met deze actievoorwaarden worden bij uitsluiting voorgelegd aan de bevoegde rechter van de rechtbank in Amsterdam

Bron: CFF Communications / Nikon

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl