Maandopdracht augustus 2020: ‘Geometrische vormen’

De Maandopdracht voor Nikon Club Nederland-leden

De maandopdracht voor augustus 2020 heeft het thema ‘Geometrische vormen’. Na de creatieve opdracht van vorige maand nu een opdracht die wat meer gekaderd is: in je foto moeten een of meerdere vormen van geometrie te zien zijn. Je ziet ze overal, dus zoeken naar het onderwerp voor je foto zal niet moeilijk zijn. Maar hoe je daar een prachtige foto van maakt, is helemaal aan jou.
Het is nog steeds zomer-/vakantietijd, dus wellicht hebben jullie in augustus net zoveel inspiratie als in juli. Je mag het thema zoals elke maand ruim interpreteren (uiteraard binnen het gegeven kader).
Je kunt jouw foto tot en met 31 augustus 2020 inzenden.
De foto moet in augustus 2020 gemaakt zijn:  zorg ervoor dat dat in de exif te zien is. Of plaats een link bij de foto zodat het eenvoudig te checken is.
Let op! De zichtbaarheid van de exif is soms nog een probleem en het kost in zo’n geval heel wat heen-en-weer mailen om te checken of de foto aan de voorwaarden in het hieronder genoemde draadje met achtergrondinformatie voldoet. Maak het mij makkelijk en laat je exif-gegevens duidelijk zien!

Succes en groet, Jos

Hier kan je nalezen hoe je foto’s moet plaatsen en vind je wat achtergrondinformatie over de maandopdracht.
Klik hier op stemmen om naar de poll van de maandopdracht van de maand juli 2020 te gaan met het thema: “Zwart-wit in kleur”, en daar je stem uit te brengen op jouw favoriete foto van de maand juli.

Laat een antwoord achtere-Boekhouden.nl